Templeton, chemat în fiecare zi la tribunal de Ioana Sfîrăială pentru a-şi apăra mandatul

Postat la 18 decembrie 2012 22 afişări

Franklin Templeton a mai pierdut o bătălie în războiul de uzură pe care l-a deschis Ioana Sfîrăială, avocat şi acţionar minoritar al Fondului Proprietatea (FP), după ce Tribu­nalul Bucureşti a admis luni, 17 decembrie, cererea depusă de aceasta de a radia din Registrul Comerţului înregistrarea deciziilor AGA din septembrie 2010 prin care Templeton a fost numit administrator.

Administratorul FP a ripostat şi a atacat decizia instanţei prin recurs. Decizia luată luni de Tribunalul Bucureşti nu este nici exe­cutorie şi nici irevocabilă, iar Franklin Templeton susţine că decizia instanţei nu schimbă cu nimic starea actuală de fapt pentru că actul constitutiv în vigoare în prezent şi prin care este certificat mandatul său de admi­nistrator la Fondul Proprietatea a fost reaprobat în cadrul unor Adunări Generale ale Acţionarilor ulterioare. Mai exact, acţionarii au reaprobat cu majoritate de voturi actul constitutiv şi astfel mandatul de administrator al lui Franklin Templeton, în cadrul mai multor AGA care au avut loc pe 29 noiembrie 2010, pe 23 noiembrie 2011, pe 4 aprilie 2012 şi pe 23 noiembrie 2012.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/templeton-chemat-in-fiecare-zi-la-tribunal-de-ioana-sfiraiala-pentru-a-si-apara-mandatul-10398736
10398736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.