Temperaturi maxime de 36 de grade în Capitală până marţi

Autor: Laura Buciu Postat la 18 iulie 2021 49 afişări

Temperaturi maxime de 36 de grade în Capitală până marţi

Vremea se menţine călduroasă, de duminică până marţi, în Bucureşti, temperaturile maxime atingând chiar şi 36 de grade. Indicele de temperatură-umezeală va depăşi pragul critic.

Vremea se va menţine călduroasă, caniculară în timpul după-amiezelor, de duminică până marţi, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va slab şi moderat (rafale de până la 30 - 35 km/h).

În cursul nopţii de luni spre marţi, probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi în creştere.

Temperaturile maxime vor fi de 34 - 36 de grade, iar cele minime de 19 - 22 de grade.

Marţi, între orele 9.00 - 20.00, instabilitatea atmosferică se va accentua, iar mai ales în a doua parte a zilei vor fi înnorări, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Se pot înregistra cantităţi de apă însemnate. Temperatura maximă, uşor mai scăzută faţă de ziua anterioară, va fi de 31 - 33 de grade, însă disconfortul termic se va menţine ridicat

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
temperatură,
capitală,
meteo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.