Televiziunea rusa: Spionajul romanesc este interesat doar de trupele ruse din Transnistria

Postat la 18 august 2010 19 afişări

Televiziunea publica rusa a afirmat ca serviciile speciale romanesti pot fi interesate in Rusia de o singura tema, respectiv prezenta trupelor ruse in Transnistria, intr-un reportaj difuzat dupa ce un diplomat roman din Moscova a fost acuzat de spionaj, relateaza Europa Libera, in pagina online.

Intr-un reportaj despre retinerea diplomatului roman, televiziunea publica rusa Rosiya 1 a afirmat ca serviciile speciale romanesti pot fi interesate in Rusia numai de o singura tema, respectiv prezenta trupelor ruse de mentinere a pacii in Transnistria, fata de care Bucurestiul si-a exprimat deschis nemultumirea.

In reportajul difuzat marti, Rosiya 1 mai sustine ca dupa desfiintarea fostei Securitati a lui Nicolae Ceausescu, Romania i-a concediat pe vechii agenti ai serviciilor de informatii, iar noul spionaj romanesc a incetat sa-si mai stabileasca obiective la scara mondiala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Rusia,
diplomatie,
scandal,
spionaj
/actualitate/televiziunea-rusa-spionajul-romanesc-este-interesat-doar-de-trupele-ruse-din-transnistria-6940932
6940932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.