TechTeam isi extinde prezenta in Romania

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 21 octombrie 2010 46 afişări

TechTeam Global, compania care a achizitionat in urma cu cativa ani firma romaneasca IT Akela, isi extinde operatiunile pe piata locala.

Furnizorul american de servicii de outsourcing a investit in dezvoltarea operatiunilor biroului local, cel mai probabil profitand de faptul ca Romania este in continuare o piata buna pentru serviciile de externalizare IT, cu costuri usor mai mici decat in alte piete din regiune. Astfel, compania a relocat activitatile TechTeam Romania intr-un nou centru operational intins pe o suprafata de 3.750 de metri patrati, pregatind astfel viitoarele etape de expansiune.

Biroul din Romania ofera servicii in 11 limbi pentru 24 dintre clientii multinationali ai TechTeam. "Oferta mare de personal vorbitor de limbi straine si posesor de cunostinte tehnice adecvate face Bucurestiul o locatie foarte atractiva", spune Gary Cotshott, presedintele si directorul executiv al TechTeam Global. Extinderea biroului din Capitala este a doua miscare de acest gen pe piata locala in ultimul an, dupa ce compania si-a dublat recent capacitatea din Sibiu, de unde furnizeaza servicii de suport in germana, franceza si engleza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT Akela,
TechTeam,
achizitie
/actualitate/techteam-isi-extinde-prezenta-in-romania-7517194
7517194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.