Teama faţă de "bande criminale străine" provenind din România şi Bulgaria, folosită de un naţionalist britanic în campania pentru Parlamentul European

Postat la 20 septembrie 2013 29 afişări

Liderul partidului naţionalist şi eurosceptic UKIP Nigel Farage urmează să plaseze vineri temerile cu privire la sosirea unui aflux de români şi bulgari în Marea Britanie, începând din ianuarie, în centrul campaniei formaţiunii pentru alegerile europarlamentare.

Teama faţă de "bande criminale străine" provenind din România şi Bulgaria, folosită de un naţionalist britanic în campania pentru Parlamentul European

 Potrivit The Independent online, care citează fragmente dintr-un discurs pe tema imigraţiei pe care Farage urmează să îl susţină într-o conferinţă, liderul UKIP va afirma că Londra este afectată deja de un "val de infracţiuni comise de români" şi va acuza coaliţia că se pregăteşte să întâmpine "bande criminale străine" provenind din România şi Bulgaria.

Revenirea liderului UKIP la o retorică antiimigraţie extrem de dură are loc după ce acesta a încercat să mai atenueze tonul partidului, în ultimele luni, criticând campania Ministerului britanic de Interne cu maşini pe care este afişat sloganul "Go Home" ca "urâtă şi neplăcută"

UKIP, care înregistrează o creştere în sondaje, depăşind aşteptările, a obţinut peste 220 de mandate de consilieri locali în alegerile municipale din acest an şi urmează să îşi depăşească performanţa în alegerile pentru Parlamentul European (PE), în mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/teama-fata-de-bande-criminale-straine-provenind-din-romania-si-bulgaria-folosita-de-un-nationalist-britanic-in-campania-pentru-parlamentul-european-11363542
11363542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.