Te-ai duce sa muncesti in China, Taiwan sau Brazilia? Topul tarilor care fac cele mai multe angajari!

Postat la 08 septembrie 2010 45 afişări

Desi inca resimte efectele crizei economice, piata globala a muncii incepe sa dea semne de revenire, managerii companiilor indraznind sa faca estimari pozitive pentru urmatoarele trei luni in ceea ce priveste angajarile.

Nu in toate regiunile, insa. Potrivit celui mai recent studiu Manpower privind intentia de angajare, cele mai multe planuri de a recruta forta de munca le au angajatorii din China, Taiwan, Brazilia si India. Din nefericire pentru romani, angajatorii din tarile europene sunt inca sceptici la acest capitol, in coada clasamentului mondial, cu previziunile cele mai proaste in ceea ce priveste recrutarile, aflandu-se trei tari europene, respectiv Grecia, Italia si Republica Ceha.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
China,
Taiwan,
Brazilia,
angajari
/actualitate/te-ai-duce-sa-muncesti-in-china-taiwan-sau-brazilia-topul-tarilor-care-fac-cele-mai-multe-angajari-7149054
7149054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.