Tarom schimbă meniul la bordul avioanelor din 1 iulie. Vedeţi aici ce va include

Postat la 27 iunie 2013 525 afişări

Compania de stat Tarom schimbă de la 1 iulie meniul oferit la bordul avioanelor sale, potrivit oficialilor companiei.

Tarom schimbă meniul la bordul avioanelor din 1 iulie. Vedeţi aici ce va include

Compania de stat Tarom schimbă de la 1 iulie meniul oferit la bordul avioanelor sale, potrivit oficialilor companiei.

"Pasagerii clasei Economic pe cursele interne Tarom, vor beneficia, în funcţie de oră şi destinaţie, de noul concept Deli bag cu sandwich şi desert. Pe zborurile  domestice  cu decolare la primele ore ale dimineţii de pe escale interne către Bucureşti vor fi oferite meniuri tip mic dejun - patiserie fina şi variată, precum si fructe confiate la clasa Business. Aceste rute sunt : Timişoara - Bucureşti, Iaşi - Bucureşti, Baia Mare - Bucureşti, Oradea - Bucureşti, Suceava - Bucureşti , Sibiu - Bucureşti, Cluj - Bucureşti", au transmis reprezentanţii de la biroul de presă al Tarom.

Serviciile de catering vor fi îmbunătăţite şi pe cursele externe la clasa Business, afirmă reprezentanţii Tarom. "Meniurile pe bază de vită au fost înlocuite cu cele pe bază de somon, un peşte bogat în omega 3, vitamine, proteine şi minerale.  Astfel  meniul principal are la bază somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste. La acesta se adaugă o gamă variată de salate şi brânzeturi", potrivit Tarom. Deserturile meniului de la clasa Business vor consta în tartă de fructe, chec, mousse sau prajitură de branză.

La clasa Economic, pe cursele mai lungi de două ore, meniurile au la bază preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez iar ca desert, platoul conţine o brioşă, ciocolată sau fructe.  Pentru clasa Economic, pe cursele externe,  cu durata de zbor de până la două ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich şi desert. O altă  noutate constă în introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economic.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
meniu,
bucuresti,
companie
/actualitate/tarom-schimba-meniul-la-bordul-avioanelor-din-1-iulie-vedeti-aici-ce-va-include-11036806
11036806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.