Tarom rămâne pe pierdere în acest an şi în 2014, potrivit planului de management al conducerii executive

Autor: Ioan Dornescu Postat la 13 martie 2013 13 afişări

Consiliul de Administraţie (CA) al companiei Tarom a aprobat ieri planul de ma­na­gement elaborat de conducerea exe­cutivă, care vizează obţinerea de profit începând cu anul 2015.

Tarom rămâne pe pierdere în acest an şi în 2014, potrivit planului de management al conducerii executive

Consiliul de Administraţie (CA) al companiei Tarom a aprobat ieri planul de ma­na­gement elaborat de conducerea exe­cutivă, care vizează obţinerea de profit începând cu anul 2015. „Realizarea planului de management a pornit de la analiza valorilor şi atuurilor companiei, care sunt numeroase şi care permit Tarom să devină o companie solidă şi sustenabilă financiar“, arată într-un comunicat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei. Potrivit acestuia, brand-ul Tarom este „puternic, valoros“, compania are angajaţi „extrem de capabili şi de loiali faţă de brand“ şi operatorul are o „cotă de piaţă impor­tantă“, remarcând de asemenea că Tarom deţine active foarte valoroase şi nu are datorii. La rândul său, Dan Pascariu, preşedintele CA, a afirmat că Tarom va introduce rute noi, va creşte gradul de confort la bord şi va deveni mai flexibilă în relaţia cu clienţii prin servicii şi facilităţi noi.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tarom-ramane-pe-pierdere-in-acest-an-si-in-2014-potrivit-planului-de-management-al-conducerii-executive-10663849
10663849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.