Ţările europene care se întorc la starea de urgenţă. ”Situaţia este extrem de gravă”

Postat la 29 septembrie 2020 814 afişări

Ţările europene care se întorc la starea de urgenţă. ”Situaţia este extrem de gravă”

Cehia şi Slovacia au căzut de acord să declare starea de urgenţă. Toate evenimentele sportive sau culturale vor fi interzise

Numărul cazurilor de COVID a crescut. Zuzana Caputova, preşedintele slovac, a precizat că ”oamenii trebuie să fie responsabili şi solidari”

Slovacia a anunţat faptul că vrea să impună starea de urgenţă din cauza creşterii cazurilor de COVID 19. Premierul a precizat că trebuie impuse ”metode radicale”.

Preşedintele Slovaciei, Zuzana Caputova, a precizat că ”Secundele noastre de azi înseamnă ani de viaţă pentru alţii. Trebuie să fim responsabili şi solidari”.

„Situaţia este extrem de gravă şi consider că trebuie să adoptăm măsuri foarte radicale şi foarte îndrăzneţe”, a declarat şeful guvernului slovac, Igor Matovic, la finalul unei reuniuni a celulei de criză.

Guvernul slovac ar trebui să implementeze măsurile de miercuri. Slovacia a mai impus o dată starea de urgenţă, la începutul pandemiei.

Prim-ministrul ceh, Andrej Babis, va avea o reuniune a guvernului , intenţionând să declare starea  de urgenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europene,
stare de urgenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.