Tăriceanu: Nu vreau să candidez la şefia PNL, partidul a obţinut o victorie electorală

Postat la 25 ianuarie 2013 10 afişări

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că nu doreşte să candideze la şefia PNL, el menţionând că partidul a obţinut recent, sub conducerea lui Crin Antonescu, o victorie electorală de care el se bucură foarte mult.

Tăriceanu a spus că nu doreşte să candideze la şefia PNL.

De asemenea, fostul preşedinte al PNL a menţionat că sub conducerea actualului preşedinte, Crin Antonescu, formaţiunea a obţinut o victorie electorală importantă.

Fostul premier a spus că se bucură de această victorie.

"Nu intenţionez să candidez, pentru că eu consider că actualul preşedinte, Crin Antonescu, a condus partidul care a obţinut o victorie importantă în aceste alegeri, de care mă bucur foarte mult", a spus Tăriceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tăriceanu,
victorie electorală
/actualitate/tariceanu-nu-vreau-sa-candidez-la-sefia-pnl-partidul-a-obtinut-o-victorie-electorala-10521911
10521911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.