Tăriceanu: Nu fac parte din Iniţiativa România Liberală, atitudinea lui Antonescu e deplorabilă

Postat la 22 aprilie 2013 10 afişări

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că nu face parte din Iniţiativa România Liberală, însă atitudinea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, faţă de acest proiect i se pare "deplorabilă", deoarece vizează o iniţiativă "esenţialmente democratică".

Tăriceanu: Nu fac parte din Iniţiativa România Liberală, atitudinea lui Antonescu e deplorabilă

 Tăriceanu a fost întrebat cum vede perspectiva ca membrii PNL implicaţi în Iniţiativa România Liberală să fie excluşi din partid, dacă se numără între iniţiatorii acestei platforme şi dacă îşi asumă o sancţiune de excludere din PNL.

"Mi se pare deplorabilă atitudinea preşedintelui partidului faţă de o iniţiativă care este esenţialmente democratică şi liberală şi care se referă la generarea unui cerc de discuţii şi de dezbateri în care abordarea să fie principial dintr-o perspectivă liberală, abordare care vizează problemele, bănuiesc, care frământă astăzi societatea românească şi în care PNL ar trebui să dovedească identitatea sa liberală fără niciun fel de echivoc", a declarat Tăriceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tariceanu-nu-fac-parte-din-initiativa-romania-liberala-atitudinea-lui-antonescu-e-deplorabila-10780567
10780567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.