Tari unde poti trai cu mai putin de 500 de dolari pe luna

Postat la 23 octombrie 2010 28 afişări

Daca te-ai saturat de munca extenuanta, de orasul aglomerat in care stai, de creditele la banca de care ai vrea sa scapi, mai ai o solute. Poti sa-ti iei lumea in cap si sa pleci intr-un loc exotic unde sa duci o viata lipsita de griji si cu costuri minime.

Viata este scurta si in cazul in care vrei sa experimentezi si altceva in afara de a merge in fiecare zi la birou si a sta in fata unui calculator care intre timp ti-a devenit, vrand- nevrand, cel mai bun prieten, gandeste-te ca ai putea sa traiesti pe plaje insorite tot timpul anului si asta cu mai putin de 500 de dolari pe luna.

Bineinteles, pentru asta iti trebuie un venit lunar constant de circa 500 de dolari, pe care il poti obtine fie din inchirierea casei sau sa-ti gasesti un job care poate fi facut pe Internet din orice colt al lumii.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
tari,
500,
dolari,
vacanta,
concediu
/actualitate/tari-unde-poti-trai-cu-mai-putin-de-500-de-dolari-pe-luna-7538554
7538554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.