Tara unde amenda pentru cerşit este dublă faţă de cea pentru prostituţie. Legile „anti-balcanice” adoptate de autorităţi

Postat la 20 februarie 2022 257 afişări

Tara unde amenda pentru cerşit este dublă faţă de cea pentru prostituţie. Legile „anti-balcanice” adoptate de autorităţi

Poliţia din Alicante amendează aspru prostituţia şi cerşetoria. Amenda pentru prostituţie poate ajunge până la 1.500 de euro.Amenda pentru cerşetorie este de până la 3.000 de euro. 

Plimbările pe stradă fără tricou pot aduce oamenilor amenzi.Un grup de români a ocupat ilegal apartamente în Spania.Membrii „clanului Marcel” au primit câte 5.000 de euro să părăsească locuinţele.

Gata cu cerşetoria sau prostituţia la vedere în Alicante, Spania. Autorităţile au dat o lege care îi amendează pe cei care incită la prostituţie cu sume între 750 şi 1.500 de euro. Cerşetoria e amendată şi mai scump.

Cei care trimit la cerşit minori sau persoane cu dizabilităţi primesc amenzi de până la 3.000 de euro. Legi similare au fost promulgate şi în Barcelona şi Valencia. Legea mai include amenzi şi pentru alte comportamente care par apucături pur româneşti.

Poliţia îi poate amenda pe cei care merg pe stradă fără tricou, pe cei care ascultă muzică cu volumul la maxim în maşină şi pe cei care fac graffiti sau acrobaţii în locuri neautorizate.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
autoritati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.