Ţara în care o maşină nouă costă cât o casă în SUA. Permisele auto se cumpără şi sunt valabile 10 ani

Postat la 05 iunie 2012 17 afişări

Preţul total al unui Volkswagen Passat nou în Singapore, centru financiar cu cea mai ridicată pondere de milionari în populaţie din lume, atinge 152.000 de dolari, nivel similar cu cel al unei locuinţe într-o zonă metropolitană din SUA.

Preţul foarte ridicat este determinat de necesitatea de a achiziţiona un permis pentru a putea deţine o maşină nouă. Permisul, folosit de stat pentru a controla aglomerarea traficului şi poluarea, costă 86.900 de dolari singaporezi (67.000 de dolari SUA) pentru un Volkswagen Passat, potrivit Bloomberg.

Creşterea numărului de rezidenţi cu 25% în şapte ani şi cea mai ridicată proporţie de familii cu avere de peste un milion de dolari în populaţie au ridicat de zece ori a preţul permiselor în trei ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Permise,
maşină,
SUA
/actualitate/tara-in-care-o-masina-noua-costa-cat-o-casa-in-sua-permisele-auto-se-cumpara-si-sunt-valabile-10-ani-9709387
9709387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.