Ţara din Europa care a intrat din nou în CARANTINĂ TOTALĂ. Este îngenuncheată de al treilea val al pandemiei

Postat la 09 martie 2021 2138 afişări

Ţara din Europa care a intrat din nou în CARANTINĂ TOTALĂ. Este îngenuncheată de al treilea val al pandemiei

Şefa Comisiei Europene promite că începând din aprilie, ţările membre ale Uniunii vor primi o cantitate mai mare de vaccin anti-COVID.

Astfel, în al doilea trimestru sunt aşteptate pe continent 300 de milioane de doze. Până acum, Uniunea Europeană a aprobat serurile „Pfizer”, „Moderna” şi „Astra Zeneca”.

Agenţia Europeană a Medicamentului ar urma să avizeze joi şi vaccinul producătorului american: „Johnson&Johnson”.

Accelerarea campaniei de imunizare este critică, în condiţiile în care multe ţări europene sunt îngenuncheate de al al treilea val al pandemiei, în frunte cu Ungaria, Cehia şi Slovacia.

Ungaria a intrat din nou în carantină totală

De luni, Ungaria este din nou în carantină totală. Toate şcolile, grădiniţele, serviciile şi magazinele neesenţiale vor rămâne închise cel puţin o luna, într-o încercare de a frană ceea ce autorităţile de la Budapesta consideră a fi al treilea val al pandemiei de COVID-19,  scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pandemie,
intrare,
europa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.