Ţara care le va permite copiilor de patru ani să îşi schimbe genul fără acordul părinţilor

Postat la 14 august 2021 2958 afişări

Ţara care le va permite copiilor de patru ani să îşi schimbe genul fără acordul părinţilor

Tinerii care doresc să schimbe genul trebuie să fie sprijiniţi şi ascultaţi. Normele nou implementate au fost descrise ca fiind „şocante”. Şcolilor li s-a spus să aibă în programa şcolară cărţi despre transsexuali.

Copiii cu vârsta de doar patru ani vor putea să îşi schimbe genul la şcoală fără consimţământul părinţilor, conform unor directive introduse în Scoţia, relatează The Telegraph.

Orice elev care decide că doreşte să schimbe genul trebuie să fie sprijinit şi ascultat în şcoală, în conformitate cu recomandările guvernului scoţian.

Ghidul se aplică în şcolile primare, unde cei mai mici copii au doar patru sau cinci ani, deoarece „recunoaşterea şi dezvoltarea identităţii de gen pot avea loc la o vârstă fragedă”.

De asemenea, le spune profesorilor să nu pună întrebări unui copil care spune că vrea să facă tranziţia pentru a trăi ca băiat sau ca fată, ci să îi întrebe de noul nume şi de noile pronume.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
parinti,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.