Ţara care a decis ca pacienţii COVID nevaccinaţi să plătească tratamentul primit în spital

Postat la 08 noiembrie 2021 697 afişări

Ţara care a decis ca pacienţii COVID nevaccinaţi să plătească tratamentul primit în spital

Începând din 8 decembrie, pacienţii COVID-19 care nu sunt vaccinaţi vor trebui să plătească tratamentul primit în spital sau în unităţile specializate COVID.

Decizia a fost adoptată de autorităţile din Singapore, a anunţat luni grupul de lucru multi-ministerial din această ţară.

Ministrul Sănătăţii din Singapore a spus, luni, într-o conferinţă de presă că vor fi impuse taxe de spitalizare pentru pacienţii COVID care sunt eligibili să primească vaccinul gratuit, dar aleg să nu se imunizeze, relatează Yahoo! News.

Oficialul a precizat însă că facturarea se va baza pe modelul actual de subvenţionare, pentru ca, totuşi, costurile să rămână destul de mici.

„Spitalele chiar preferă foarte mult să nu fie nevoite să factureze deloc aceşti pacienţi. Dar trebuie să trimitem acest semnal important pentru a îndemna pe toată lumea să se vaccineze dacă sunteţi eligibil”, a spus Ong Ye Kung.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pacienti,
primire,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.