Tánczos Barna prezintă calendarul programului Rabla pentru Electrocasnice - ediţia de sărbători

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 noiembrie 2021 57 afişări

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, prezintă calendarul de funcţionare al programului Rabla pentru Electrocasnice - ediţia de sărbători. Programul are un buget de 34 de milioae de lei, iar înscrierile încep vineri.

Tánczos Barna prezintă calendarul programului Rabla pentru Electrocasnice - ediţia de sărbători

„Avem o veste importantă legată de programul Rabla electrocasnice. Lansăm o nouă sesiune, o sesiune de sărbători, cu un buget de 34 de miioane de lei, pentru cei care vor să-şi achiziţioneze mai prietenoase cu mediu, care consumă mai pun curent electric. Această sesiune va începe cu o perioadă de înscriere, care începe mâine, 19 noiembrie”, anunţă Tanczos Barna.

Începând de vineri, ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziţie şapte zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică.

Toţi cei interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape.

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri şi tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiţie mult mai riguroasă - voucherele sunt nominale, netransmisibile, să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervate”, adauga Tanczos.

Pentru maşinile de spălat rufe, maşini de spălat vase, aparate de aer condiţionat, frigidere, televizoare şi uscătoarele de rufe se oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei şi pentru tablete vouchere de 300 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanczos,
rabla,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.