Tânărul care a cheltuit 150.000 de lire pe o sticlă de şampanie a fost arestat pentru fraudă

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 aprilie 2012 29 afişări

Tânărul care a devenit cunoscut după ce a cheltuit peste 200.000 de lire sterline într-o singură seară pe băutură a fost arestat, notează Daily Mail, în ediţia electronică.

În vârstă de 23 de ani, traderul de valută Alex Hope este reţinut pentru suspiciuni de tranzacţii neautorizate, ca urmare a unor sesizări primite de poliţie. Operaţiunea poliţiei, realizată în colaborare cu autorităţile fiscale de la Londra, a avut loc marţi în estul capitalei. Dacă va fi găsit vinovat, Hope riscă pedeapsa cu închisoare.

Oficialii de la Londra spun că pentru a putea schimba lire sterline în dolari sau euro, operaţiune care îi aduce profit, tânărul trebuie să deţină o licenţă de la Autoritatea de Servicii Finaciare (FSA), preţul acesteia fiind de o mie de lire.

Luna trecută, Alex Hope a apărut în paginile principalelor publicaţii din Marea Britanie, după ce a cheltuit peste o sută de mii de lire pe o sticlă uriaşă de şampanie. Nota de plată din clubul de noapte PlayGround, din cadrul hotelului Hilton din Liverpool, a trecut de 150.000 de lire, iar în preajma tânărului s-ar fi aflat şi soţia fotbalistului Wayne Rooney, Coleen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
sampanie,
alex hope,
arest,
frauda
/actualitate/tanarul-care-a-cheltuit-150-000-de-lire-pe-o-sticla-de-sampanie-a-fost-arestat-pentru-frauda-9482031
9482031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.