Tânără sechestată de directorul unei firme pentru că fratele acesteia i-ar fi furat 50.000 de dolari

Postat la 17 mai 2013 21 afişări

Un cetăţean străin, director al unei firme din Capitală, a fost reţinut după ce a sechestrat o tânără, în sediul societăţii, pentru a-l determina pe fratele acesteia să restituie 50.000 de euro, bani pe care i-ar fi furat de la firmă, împreună cu alte două persoane, în timp ce se aflau în Turcia.

Tânără sechestată de directorul unei firme pentru că fratele acesteia i-ar fi furat 50.000 de dolari

 Bărbatul a fost reţinut pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, arată vineri Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Anchetatorii au aflat că tânăra, în vârstă de 28 de ani, ar fi sechestrată de către directorul societăţii în timp ce făceau cercetări într-un dosar de înşelăciuni cu autoturisme furate, firma acestuia fiind printre cele verificate.

Poliţiştii bucureşteni de la Serviciul Furturi de Autovehicule, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 4, au făcut joi o percheziţie la sediul firmei, din Sectorul 5 al Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tanara-sechestata-de-directorul-unei-firme-pentru-ca-fratele-acesteia-i-ar-fi-furat-50-000-de-dolari-10884105
10884105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.