Tabara: Cresterea preturilor alimentelor este nejustificata si artificiala

Postat la 11 octombrie 2010 55 afişări

Cresterea preturilor la produsele agroalimentare este nejustificata si artificiala, iar procesatorii si cei care comercializeaza alimente absorb profiturile din sistem, in defavoarea producatorilor de materii prime si a consumatorilor, considera ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.

"Ministrul Valeriu Tabara nu este de acord si nu va promova niciodata o politica de crestere a preturilor produselor agro-alimentarecare, in acest moment, este nejustificata. Astfel, atat ministrul agriculturii, cat si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu sustin punctul de vedere al celor care arunca vina pe producatorul agricol roman, fie el mic sau mare. Chiar in contextul in care pretul la materia prima a crescut, exista suficiente rezerve in costuri, de la procesator pana la raft, care sa nu modifice preturile de vanzare catre consumatori", se arata intr-un comunicat transmis de Ministerul Agriculturii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tabara,
preturi,
alimente,
produse
/actualitate/tabara-cresterea-preturilor-alimentelor-este-nejustificata-si-artificiala-7466120
7466120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.