Sute de sindicalişti de la metrou protestează la Ministerul Transporturilor. Traficul rutier, RESTRICŢIONAT pe traseul manifestanţilor

Postat la 06 martie 2013 6 afişări

Câteva sute de sindicalişti de la metrou protestează, miercuri la prânz, în apropierea Ministerului Transporturilor, urmând ca, după aproximativ două ore, să plece în marş spre Piaţa Victoriei, unde vor continua acţiunea până aproape de ora 16.00.

Sute de sindicalişti de la metrou protestează la Ministerul Transporturilor. Traficul rutier, RESTRICŢIONAT pe traseul manifestanţilor

 Protestul organizat de Uniunea Sindicatelor Libere Metrou (USLM) a început în jurul orei 12.30, în faţa Ministerului Transporturilor.

Sindicaliştii care protestează la Ministerul Transporturilor au bannere pe care scrie "Nu ne-a omorât Băsescu ... Ne omoară Antonescu, el şi doctorul Oprescu", "Azi mândria Romaniei, mâine sluga Primăriei", "Radu Aurel - fost director de cantină conduce azi Metroul susţinut de liderii Vanghelie şi Bejenariu", "La metrou e pe avarii numai fondul de salarii", "Ponta azi propagă noul distrugând întâi metroul".

De la Ministerul Transporturilor, sindicaliştii vor pleca în marş spre Piaţa Victoriei, în jurul orei 14.30, pe traseul strada Gara de Nord - breteaua de legătură dintre strada Gării de Nord şi Calea Griviţei - strada Polizu - strada Buzeşti - Piaţa Victoriei.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sute-de-sindicalisti-de-la-metrou-protesteaza-la-ministerul-transporturilor-traficul-rutier-restrictionat-pe-traseul-manifestantilor-10644674
10644674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.