Sute de promoţii cu până la 80% reducere de Black Friday

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 noiembrie 2012 39 afişări

Koyos.ro se pregăteşte pentru al treilea an consecutiv în care participă la campania Black Friday, oferind reduceri de preţ la toate categoriile de produse, cu discount-uri de până la 80% la sute de repere. Oferta de Black Friday de anul acesta vine cu două noi categorii de produse, respectiv electrocasnice mari şi produse pentru baie.

Site-ul Koyos.ro a investit în platformele tehnice (procesoare şi memorii), magazinul online beneficiind de o suplimentare a capacităţii serverelor. Koyos.ro suportă acum cu 500% mai mulţi vizitatori simultani faţă de anul trecut. Tot pentru campania de Black Friday se vor face şi optimizari ale paginilor din site, pentru ca astfel să se facă faţă cu brio acestui prim val de vizitatori.

Dana Iorga, director general al Koyos.ro spune că ,,Black Friday este deja o tradiţie pentru noi. Ne pregătim intens pentru campania de anul acesta, fiind al treilea an consecutiv în care ne-am aliniat marilor retaileri internaţionali pentru campania Black Friday. Pentru ediţia de anul acesta, am suplimentat stocurile, am optimizat site-ul şi am organizat logistic atât depozitul central (de unde se va face livrarea de produse electrocasnice mari, produse pentru băi, televizoare) cât şi cele două depozite tampon din Bucureşti (cel din Băneasa şi cel din Ştirbei Vodă).

Sperăm ca anul acesta să depăşim succesul de anul trecut, când valoarea comenzilor înregistrate de Black Friday a fost comparabilă cu valoarea comenzilor derulate în două săptămâni normale."

Din experienţa anilor trecuţi, reprezentanţii magazinului online se aşteaptă ca tabletele, telefoanele mobile şi electrocasnicele să fie în topul preferinţelor clienţilor, precum şi laptop-urile, componentele PC şi televizoarele.Pentru cei care "vânează" un anumit produs, şansele de a finaliza comanda pentru produsul mult dorit de pe Koyos.ro vor creşte dacă înainte de Black Friday îşi vor crea un cont pe site, dacă datele din cont sunt actualizate şi completate corect şi dacă sunt obişnuiţi cu procesul de comandă. Campania Black Friday va începe la Koyos.ro vineri, 23 noiembrie, ora 06:00.

Magazinul online Koyos are la bază experienţa de 15 ani pe piaţa de distribuţie IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). Koyos.ro menţine legătura directă cu principalii furnizori de tehnologie şi oferă posibilitatea de a aduce la comandă, accesoriile şi produsele speciale solicitate de cumpărători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
promoţii,
Black Friday,
electronice
/actualitate/sute-de-promotii-cu-pana-la-80-reducere-de-black-friday-10318293
10318293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.