Surpriză majoră de la eMag. Cum puteţi lua credit 300.000 de lei, fără dobândă, în numai 3 zile

Postat la 13 septembrie 2019 2146 afişări

Surpriză majoră de la eMag. Cum puteţi lua credit 300.000 de lei, fără dobândă, în numai 3 zile

eMAG, cel mai mare retailer online din România, şi Idea:Bank lansează prima linie de finanţare cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace, proiectul-pilot urmând să fie testat pe 135 de selleri, care pot  accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.

eMAG va susţine integral şi din resurse proprii, în anumite condiţii, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanţare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank.

„Pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele şi pentru a oferi clienţilor eMAG o experienţă din ce în ce mai bună, partenerii noştri au nevoie să investască în oameni, produse şi servicii. Aceştia au nevoie de soluţii de finanţare rapide, pentru a rămâne competitivi într-o piaţă extrem de dinamică. Noi am investit în dezvoltarea unui program care să îi ajute să îşi crească vânzările şi, alături de partenerul nostru Idea:: Bank, le punem la dispoziţie o soluţie de finanţare pe care o pot accesa, în anumite condiţii, fără să suporte niciun cost”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credit,
dobanda,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.