SuperLoganurile de 70.000 de euro sunt in regula: DNA a clasat dosarul

Postat la 20 aprilie 2010 11 afişări

DNA a decis sa inchida dosarul SuperLoganului de 70 de mii de euro, care urma sa intre in dotarea Politiei Romane. Tema intens exploatata in campania electorala, scandalul declansat atunci se incheie doar cu o amenda data de ANRMAP si renegocierea fabulosului contract de 400 de milioane de euro.

Livia Saplacan, purtator de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat pentru Gandul: "La data de 6 aprilie 2010, procurorii DNA au dispus prin ordonanta clasarea cauzei sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice sub forma tentativei. Solutia a fost motivata prin faptul ca prin probatoriul administrat - ce presupune inclusiv o constatare tehnico-stiintifica efectuata de specialistii din cadrul DNA - nu s-a putut concluziona cu privire la existenta unui prejudiciu. Or, existenta infractiunii de abuz in serviciu este conditionata de existenta unui prejudiciu".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DNA,
ancheta,
Logan,
politie,
dosar,
clasare,
scandal
/actualitate/superloganurile-de-70-000-de-euro-sunt-in-regula-dna-a-clasat-dosarul-5965351
5965351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.