Superbet creşte salariile celor peste 2.500 de angajaţi

Autor: Ioana Matei Postat la 21 decembrie 2017 275 afişări

Grupul Superbet Holding România şi-a anunţat cei peste 2.500 de angajaţi din cele aproape 1.000 de agenţii ale grupului că salariul brut va creşte de la 1 ianuarie 2018 şi va varia, pentru noii angajaţi, cu salarii între 2.600 de lei şi 3.800 de lei cu sporuri si tichete de masă incluse şi în funcţie de oraşul în care îşi desfăşoară activitatea.

Superbet creşte salariile celor peste 2.500 de angajaţi

Majoritatea angajaţilor sunt casieri sau operatori de agenţie. În noiembrie compania s-a angajat să suporte integral contribuţiile angajatorului în salariul brut al angajatului odată cu intrarea în vigoare a noilor modificări fiscale începând cu ianuarie anul viitor.

Pe lângă beneficiile amintite, angajaţii Superbet se mai bucură de training gratuit, asigurare cazare/ masă, decontarea cheltuielilor de transport, bonusuri angajatul lunii, bonusuri de Paşte şi de Crăciun

Superbet Holding România este cel mai mare plătitor de taxe şi impozite din industria de profil şi printre cei mai mari contribuabili la bugetul naţional cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta şi 26 de milioane de euro anul trecut.

Din această toamnă, compania este listată şi pe bursa AERO, în urma unei emisiuni de obligaţiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români şi a căror scadenţă va fi în anul 2020.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.