"Super Putin", eroul unei benzi desenate foarte populare in Rusia

Postat la 22 mai 2011 43 afişări

Premierul rus Vladimir Putin este un spererou de arte martiale aflat la conducerea unei echipe in care apare presedintele Dmitri Medvedev, descris drept un "gnom", intr-o banda desenata comica, foarte in voga pe Internet in Rusia.

Desenele si textele "Super Putin, ca un om obisnuit", care pot fi vizionate pe site-ul www.superputin.ru, au fost publicate "cu un an inainte de sfarsitul lumii". Rusia va alege in 2012 viitorul presedinte si expertii analizeaza toate semnele care ar putea sugera ca actualul sef de stat si puternicul sau premier vor fi candidati, cei doi neexcluzand pana in prezent o astfel de ipoteza. In timp ce "Super Putin" este opera artistilor independenti, utilizatorii de Internet afirma ca aceasta banda desenata ar putea descrie partial ce se intampla in culisele tratativelor pentru prezidentiale sau chiar ca a fost comandata de Kremlin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
putin,
benzi desenate,
superputin,
internet
/actualitate/super-putin-eroul-unei-benzi-desenate-foarte-populare-in-rusia-8278165
8278165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.