Super-erou în trei minute - VIDEO

Autor: Matei Postat la 20 august 2012 22 afişări

Ne aflăm într-o perioadă în care super-eroii sunt la mare căutare. Dovada: super-câinele. Un filmuleţ de apoximativ trei minute care prezintă un câine plin de energie într-o cursă neîntreruptă a strâns peste un milion de vizualizări pe youtube.

Câinle este prezentat cum aleargă, sare sau escaladează diferite obstacole într-un veritabil traseu de parkour. Disciplina, inspirată de mişcarea corpului omenesc, te ajută să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient şi mai rapid mod de a străbate distanţa dintre două puncte, folosind doar mijloacele propriului corp. Practicanţii disciplinei sunt, în general, oameni, iar antrenamentul lor include elemente din spaţiul cotidian - artificial sau natural - cum ar fi balustrade, copaci sau clădiri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Super-erou,
canine,
filmulet
/actualitate/super-erou-in-trei-minute-video-9962395
9962395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.