Summitul zonei euro, prevăzut pentru vineri, a fost anulat

Postat la 28 februarie 2012 17 afişări

Summitul liderilor din zona euro, prevăzut pentru 2 martie, la încheierea summitului european, a fost anulat din cauza reticenţei Germaniei de a discuta despre mijloacele alocate pentru consolidarea zonei euro, au anunţat marţi surse europene.

"Summitul zonei euro a fost anulat", a anunţat un oficial european. Informaţia a fost confirmată şi de o altă sursă europeană.

Liderii ţărilor din zona euro vor "desemna un preşedinte al zonei euro" în cadrul summitului de la Bruxelles de joi şi vineri, a precizat sursa citată.

O reuniune a liderilor zonei euro "nu este exclusă până la sfârşitul lunii martie", a insistat aceeaşi sursă. Posibilitatea organizării unui "summit special" în martie a fost evocată, de asemenea, de o sursă guvernamentală europeană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Summit,
zona euro,
/actualitate/summitul-zonei-euro-prevazut-pentru-vineri-a-fost-anulat-9351673
9351673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.