Summitul NATO-Rusia programat în mai a fost anulat. Motivul ar putea fi sistemul european antirachetă

Postat la 23 martie 2012 6 afişări

Summitul NATO-Rusia care era programat să se desfăşoare în luna mai a fost anulat. Conform versiunii oficiale, summitul a fost anulat din cauza "intensei agendei politice interne din Rusia".

Cu toate acestea, analiştii cred că decizia a fost luată pe fondul disensiunilor persistente referitoare la instalarea elementelor antirachetă ale NATO în Europa, informează pagina online a agenţiei RIA Novosti. "Summitul NATO-Rusia a fost anulat din cauza sistemului european antirachetă", titrează ziarul Kommersant. Experţii cred că anularea întrevederii din mai între Vladimir Putin şi secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, are şi ea legătură cu aceste disensiuni.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
nato,
rusia,
summit,
scut
/actualitate/summitul-nato-rusia-programat-in-mai-a-fost-anulat-motivul-ar-putea-fi-sistemul-european-antiracheta-9430321
9430321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.