Summit-ul Dunarii reuneste la Bucuresti 22 de delegatii din 14 state si Comisia Europeana

Postat la 08 noiembrie 2010 54 afişări

Summit-ul Dunarii va reuni, luni, la Bucuresti, 22 de delegatii reprezentand sefi de guverne din cele 14 state din bazinul Dunarii, Comisia Europeana, reprezentanti ai celor sase landuri riverane din Germania si Austria, primaria orasului Ulm din Germania si Polonia, in calitate de observator.

Reuniunea va avea loc la Palatul Parlamentului, sub inaltul patronaj al presedintelui Romaniei.

Printre participantii de marca la eveniment se numara presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, premierul Bulgariei, Boiko Borissov, cel al Ungariei, Viktor Orban, premierul Croatiei, Jandranka Kosor si cel al Republicii Moldova, Vlad Filat. De asemenea, se va afla la Bucuresti presedintele Comitetului Regiunilor, Mercedes Bresso.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/summit-ul-dunarii-reuneste-la-bucuresti-22-de-delegatii-din-14-state-si-comisia-europeana-7698814
7698814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.