Studiu: Restantele romanilor la banci vor creste puternic

Postat la 25 mai 2010 10 afişări

In martie, restantele mai mari de 30 de zile la creditele luate de de persoanele fizice erau de 3,62 miliarde de lei, potrivit BNR.

Romanii vor continua sa aiba tot mai multe restante la creditele de la banci, reiese dintr-un studiu realizat de Deutsche Bank, cea mai mare banca germana. In Romania si Bulgaria nivelul imprumuturilor neperformante vor continua sa urce puternic, avand in vedere ca cele doua state au ramas in urma tarilor din regiune in privinta recuperarii din recesiunea economica, mai arata analiza Deutsche Bank. Mai mult, specialistii grupului financiar considera ca in Europa Centrala si de Est creditarea nu va fi reluata prea curand.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
studiu,
restante,
romani,
credite
/actualitate/studiu-restantele-romanilor-la-banci-vor-creste-puternic-6165272
6165272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.