LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Studiourile Disney vor produce un film live-action inspirat din desenul animat "Winnie the Pooh"

Autor: Florin Badescu Postat la 03 aprilie 2015 78 afişări

Studiourile Disney vor produce un lungmetraj live-action care va fi inspirat din serialul animat şi revistele de benzi desenate din seria "Winnie the Pooh".

Având la bază poveştile scrise de britanicul A. A. Milne, ursuleţul Winnie the Pooh a devenit mai întâi protagonistul unui film de animaţie produs de compania Walt Disney în 1966 şi, de atunci, a apărut cu regularitate în filme şi seriale TV lansate de aceeaşi companie americană, informează contactmusic.com.

Potrivit presei de specialitate, noul lungmetraj va spune povestea personajului Christoper Robin, devenit între timp adult, care se întoarce în universul Hundred Acre Wood, în care îi regăseşte pe prietenii săi din copilărie, inclusiv pe Winnie the Pooh.

Alex Ross Perry, scenaristul şi regizorul filmului "Listen Up Philip", a fost angajat de grupul Disney pentru a scrie scenariul noului lungmetraj.

Nu se ştie deocamdată dacă Winnie şi prietenii săi, Eeyore, Kanga, Owl, Piglet, Rabbit, Roo şi Tigger, vor apărea în film sub forma unor personaje animate, nici dacă regizorul peliculei va folosi imagini cu animale adevărate cărora le vor fi suprapuse vocile unor actori cunoscuţi.

Personajul Winnie the Pooh, născut din imaginaţia scriitorului britanic Alan Alexander Milne, a încântat multe generaţii de copii, după publicarea sa în două cărţi ilustrate, "Winnie-the-Pooh", în 1926, şi "The House at Pooh Corner", în 1928.

Publicaţiile din seria "Winnie the Pooh" prezintă aventurile unui ursuleţ maliţios şi mare iubitor de miere, puţin naiv, dar înzestrat cu o inimă mare şi bună. În 1961, grupul Walt Disney a cumpărat drepturile de ecranizare a volumelor scrise de A.A. Milne, pentru a produce o serie de filme de animaţie.

Lansarea de remake-uri ale unor filme clasice de animaţie cu ajutorul tehnicii live-action pare să fi devenit în ultimii ani noua strategie de succes a grupului Disney. În urmă cu câteva zile, studioul hollywoodian a anunţat că va produce o versiune live-action a filmului de animaţie "Mulan" din 1998.

Pe agenda de lucru a studiourilor Disney se mai află o versiune live-action a basmului "Frumoasa şi Bestia/ Beauty and the Beast", cu Emma Watson, Dan Stevens şi Audra McDonald. Filmul va fi regizat de Bill Condon şi va ajunge în cinematografe pe 17 martie 2017.

Anul viitor, o versiune live-action a filmului "Cartea Junglei The Jungle Book" şi o continuare, tot live-action, a filmului "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", vor intra în producţie.

În plus, apreciatul cineast Tim Burton va regiza în viitorul apropiat pentru studiourile Disney o versiune live-action a filmului de animaţie "Dumbo".

Live-action este o tehnică ce combină personaje reale cu personaje animate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DISNEY,
WINNIE THE POOH,
/actualitate/studiourile-disney-vor-produce-un-film-live-action-inspirat-din-desenul-animat-winnie-the-pooh-14105814
14105814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.