Studenţi greci au ocupat postul public de televiziune din Atena

Postat la 26 septembrie 2011 14 afişări

Un grup de studenţi greci a pătruns duminică seara în sediul postului public de televiziune întrerupând emisiunea difuzată de acesta, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului.

În acelaşi moment, poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva unei manifestaţii a studenţilor în apropierea Parlamentului. "Postul public de televiziune NET a fost ocupat şi noi lucrăm la restabilirea situaţiei", a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Guvernului, Elias Mossialos. "Sunt studenţi. Nu este o problemă legată de canal", a adăugat el, fără alte detalii. Aproximativ 50 de studenţi au intrat în sediul postului de televiziune cu intenţia de a difuza un mesaj de contestare a reformei universitare, potrivit poliţiei. Această reformă a provocat proteste în mai multe facultăţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
studenti,
atena,
televiziune
/actualitate/studenti-greci-au-ocupat-postul-public-de-televiziune-din-atena-8801519
8801519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.