Strategia financiara pe trei ani a Guvernului – facuta varza in 24 de ore

Postat la 17 septembrie 2010 10 afişări

Ceruta de FMI, introdusa prin Legea responsabilitatii fiscale, strategia financiar-bugetara 2011-2013, adoptata miercuri de Cabinetul Boc, este deja minimizata chiar de cativa membri ai Guvernului.

Potrivit legii, strategia fiscal-bugetara trebuie sa reprezinte un document-cheie de politici care sa furnizeze informatii si obiective permitand un proces mai bun de luare a deciziilor in cadrul procesului bugetar anual si pe termen mediu. Guvernantii, insa, au pus pe hartie prognozele pentru urmatorii 3 ani, au trasat estimativ bugetele pentru ministere, dar, in fapt, recunosc ca acest document si, implicit, tintele impuse prin el nu sunt "batute in cuie".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
strategie,
Guvern,
FMI,
buget
/actualitate/strategia-financiara-pe-trei-ani-a-guvernului-facuta-varza-in-24-de-ore-7273574
7273574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.