Steve Wozniak va cumpăra acţiuni Facebook indiferent de preţ. Ce crede cofondatorul Apple despre Mark Zuckerberg

Postat la 14 mai 2012 15 afişări

Cofondatorul Apple Steve Wozniak va cumpăra acţiuni Facebook indiferent de preţul rezultat după oferta publică iniţială programată pentru joi, care va fi probabil cea mai mare operaţiune de acest tip derulată vreodată de o companie de servicii pe internet.

Wozniak, care a construit primul computer Apple împreună cu Steve Jobs şi a participat în 1976 la înfiinţarea companiei, a declarat duminică pentru Bloomberg, în Australia, că va cumpăra acţiuni la Facebook indiferent de preţul de deschidere, transmite Bloomberg.

Facebook vrea să atragă joi până la 11,8 miliarde de dolari prin oferta publică iniţială prin care se va lista la New York, pe piaţa Nasdaq.

Compania oferă publicului 337,4 milioane de acţiuni la preţuri în intervalul 28-35 dolari, capitalizarea maximă fiind estimată la 96 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
acţiuni,
Steve Wozniak
/actualitate/steve-wozniak-va-cumpara-actiuni-facebook-indiferent-de-pret-ce-crede-cofondatorul-apple-despre-mark-zuckerberg-9624042
9624042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.