Stephen Colbert îl va înlocui pe David Letterman în calitate de prezentator al emisiunii "Late Show"

Postat la 11 aprilie 2014 74 afişări

Americanul Stephen Colbert, prezentatorul emisiunii de satiră "The Colbert Report", va prezenta talk show-ul de televiziune "Late Show" după retragerea din activitate a "veteranului" David Letterman, a anunţat, joi, postul CBS.

Stephen Colbert îl va înlocui pe David Letterman în calitate de prezentator al emisiunii "Late Show"

 "Stephen Colbert este unul dintre personajele cele mai inventive şi respectate din televiziune", a declarat Leslie Moonves, CEO al postului CBS. "Moştenirea lăsată de David Letterman şi realizările sale sunt o sursă formidabilă de mândrie pentru noi toţi şi anunţul de astăzi dovedeşte angajamentul nostru de perpetuare a ceea ce el a creat pentru CBS", a mai spus acesta.

David Letterman a anunţat la începutul lunii aprilie că se va retrage din activitate în 2015, după peste 20 de ani în fruntea talk show-ului "Late Show", unul dintre cele mai apreciate din Statele Unite.

Emisiunea "The Colbert Report", difuzată din 2005 de postul Comedy Central şi premiată cu două trofee Emmy, este un program de satiră, cu subiecte majoritar politice, care se bucură de mare succes în rândul criticilor şi publicului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stephen-colbert-il-va-inlocui-pe-david-letterman-in-calitate-de-prezentator-al-emisiunii-late-show-12451446
12451446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.