Stenogramele "marelui miting". Cum au mobilizat liderii locali ai PSD zeci de mii de membri sau simpatizanti

Postat la 27 octombrie 2010 43 afişări

PSD s-a mobilizat exemplar pentru răsturnarea Guvernului Boc: mii, posibil zeci de mii de membri sau simpatizanţi ai partidului de opoziţie vor ajunge, miercuri, în Bucureşti, pentru a protesta alături de sindicalişti. S-a acţionat cu dispoziţie de la sediul central al partidului, organizarea făcându-se timp de mai multe săptămâni, de către secretarii executivi sau vicepreşedinţii organizaţiilor judeţene.

Prezentându-se drept unul dintre angajaţii secretariatului general PSD, reporterul Gândul a vorbit cu organizatorii social-democraţi din mai multe judeţe. Liderii locali au confirmat organizarea deplasării la Bucureşti, unii dând cifre foarte exacte ale numărului de participanţi, alţii scuzându-se că au probleme cu transportul cu autocare şi microbuze din pricina ameninţărilor cu retragerea licenţelor transportatorilor, iar alţii pentru că nu au reuşit să-i mobilizeze pe oameni astfel încât să se trezească înainte de zori, pentru a ajunge în Bucureşti chiar la ora 7.30, aşa cum li s-a cerut.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
social,
miting,
sindicate,
motiune,
PSD,
mobilizare,
protest
/actualitate/stenogramele-marelui-miting-cum-au-mobilizat-liderii-locali-ai-psd-zeci-de-mii-de-membri-sau-simpatizanti-7579575
7579575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.