Ştefan Atârgoviţoaie, românul care a uimit Italia cu vocea sa. Povestea "băiatului cu chip de înger"

Postat la 28 noiembrie 2011 30 afişări

Copilul care a câştigat concursul de canto din Italia "Ti lascio una canzone" este în clasa a V-a la Colegiul de Arte din Iaşi. În ultimele zece săptămâni a făcut naveta Iaşi-Roma. Luni, marţi şi miercuri era la şcoală, joi lua avionul spre Italia. Tatăl lui îi lua temele şi i le trimitea pe e-mail.

Ştefan Atârgoviţoaie este elev al Colegiului Naţional de Arte "Octav Băncilă" din Iaşi, la clasa de pian, iar sâmbătă a câştigat celebrul concurs de canto din Italia "Ti lascio una canzone", difuzat de postul Rai Uno. Tatăl lui Ştefan Atârgoviţoaie spune că pentru fiul său şcoala şi muzica sunt pe primul plan, băiatul fiind totodată pasionat de matematică, înot şi limba italiană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reportaj,
stefan atargovitoaie,
italia,
poveste,
voce
/actualitate/stefan-atargovitoaie-romanul-care-a-uimit-italia-cu-vocea-sa-povestea-baiatului-cu-chip-de-inger-9011877
9011877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.