Statul a investit în acest an 17 milioane euro în infrastructura de schi

Postat la 20 septembrie 2011 8 afişări

Statul a plătit în acest an aproape 73 de milioane de lei (17 milioane de euro) pentru zece proiecte de infrastructură de schi, iar în tot anul 2010 valoarea investiţiilor a depăşit 103 milioane de lei (24,5 milioane euro), potrivit datelor furnizate MEDIAFAX de către MDRT.

Cel mai scump proiect finanţat de stat prin intermediul MDRT în acest an, în valoare de 28,2 milioane de lei, presupune lucrări de amenajare a domeniului schiabil şi a unui lac acumulare, dar şi a unei instalaţii de transport pe cablu în Poiana Braşov. Domeniul schiabil de la Braşov a mai fost finanţat cu 8,5 milioane de lei în 2010 şi 9,5 milioane lei în 2009, iar investiţiile au vizat extinderi de pârtii, lărgiri de intersecţii, construcţii de noi pârtii de schi şi de pârtii de legătură, dar şi lucrări de amenajare a unui lac acumulare în platoul Poiana Ruia, la cota 1.490.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
schi,
investitii,
stat,
infrastruct
/actualitate/statul-a-investit-in-acest-an-17-milioane-euro-in-infrastructura-de-schi-8774449
8774449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.