Statul a ales la Tarom membri CA care vor primi "500-800 de euro pe şedinţă". Dumitru Prunariu şi Dan Pascariu, pe lista celor şapte

Postat la 12 octombrie 2012 9 afişări

Ministerul Transporturilor a anunţat vineri lista celor şapte membri ai Consiliului de Administraţie al Tarom, aleşi prin procedura de selecţie a manangementului privat.

Cei şapte membri ai CA Tarom sunt: fostul astronaut Dumitru Prunariu, preşedintele băncii Unicredit Ţiriac, Dan Pascariu, fostul ministru al Mediului Lucian Isar, Heinrich Vystupil, Macec Valentin, Ciprian Ladunca şi omul de afaceri Marius Ghenea, propriearul magazinelor online PC Fun şi PC Garage. Membrii CA vor avea un mandat de 4 ani. "Datoria lor este de a face din Tarom o companie profitabilă", a spus Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor. Deocamdată nu a fost ales şi un director general,ministrul afirmând că membrii CA ar urma sa aleagă noul manager cel mai probabil miercurea viitoare,cand va avea loc prima şedinţă a Consiliului de Administratie. Oficialii ministerului nu au dorit să dea detalii privind salariul celor 7 membri ai CA dar au precizat că ei "au deja la dispozitie un buget".

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
tarom,
consiliu de administratie
/actualitate/statul-a-ales-la-tarom-membri-ca-care-vor-primi-500-800-de-euro-pe-sedinta-dumitru-prunariu-si-dan-pascariu-pe-lista-celor-sapte-10201179
10201179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.