Start-up-ul românesc Retargeting.biz se extinde în Grecia

Autor: Andra Stroe Postat la 17 mai 2019 48 afişări

Retargeting.biz continuă extinderea la nivel european inaugurând recent un sediu în Grecia, iar zilele trecute a lansat noua variantă a site-ului, care de altfel este tradus şi în limba greacă.

Start-up-ul românesc Retargeting.biz se extinde în Grecia

Următorul pas în strategia de dezvoltare a start-up-ului românesc Retargeting.biz este Grecia, ţară în care echipa Retargeting a identificat nevoia unor soluţii de marketing digital automatizat pentru magazinele online locale.

Piaţa de e-Commerce din Grecia este dezvoltată într-o măsură similară cu piaţa de e-Commerce din România, având o creştere continuă în ultimii ani, în ciuda crizei economice. Targetul  Retargeting.biz în rândul magazinelor online din Grecia este la fel ca şi în celelalte ţări în care compania este prezentă: magazine medii spre mari, care îşi doresc o soluţie inteligentă pentru  automatizarea eforturilor de marketing, reducerea costurilor şi generarea unor venituri din ce în ce mai mari. „În 2019, estimările situează valoarea vânzărilor online în Grecia la aproximativ 4 miliarde de euro, o creştere de 8% faţă de anul trecut. Iar dintre cei care fac shopping online, 85% aleg magazine locale. Există aproximativ 7.000 de afaceri prezente pe piaţa de comerţ electronic şi, deloc surprinzător, cele mai căutate categorii de produse sunt legate de turism, urmate de modă, mâncare şi electronice”, spune Rareş Bănescu, fondator şi CEO Retargeting.biz.

În ceea ce priveşte noul website, care a fost relansat săptămâna aceasta, a fost gândit şi implementat ca un SPA (Single-Page Application), astfel încât să fluidizeze navigarea pe site a utilizatorilor. Site-ul a fost tradus în română, engleză, ungară şi bulgară, iar de acum există tradus şi în limba greacă, astfel încât experienţa noilor utilizatori din Grecia cu softul Retargeting.biz să fie cât mai facilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
extindere,
site

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.