Starea de sănătate nu îi permite Iuliei Timoşenko să compară în faţa tribunalului

Postat la 13 aprilie 2012 16 afişări

Starea de sănătate a fostului premier Iulia Timoşenko nu îi permite să participe la audierile tribunalului, a anunţat vineri un medic german, citat de RIA Novosti, în pagina electronică.

"Nu, Timoşenko este incapabilă să participe la audierile Curţii", a declarat Karl Einhaupl, şeful clinicii Charite. Anterior în cursul zilei, o echipă de medici germani a ajuns la Harkov să verifice condiţiile din spitalul în care autorităţile ucrainene i-au propus tratament lui Timoşenko. Opozantei i s-a permis să primească tratament medical în afara închisorii. Susţinătorii acesteia afirmă că starea ei de sănătate s-a deteriorat de când a fost încarcerată în august 2011 şi nu poate merge din cauza unor probleme cu spatele.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
sanatate,
timosenko,
tribunal
/actualitate/starea-de-sanatate-nu-ii-permite-iuliei-timosenko-sa-compara-in-fata-tribunalului-9521674
9521674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.