Stănişoară: Nu am discutat cu Blaga sau cu alţi colegi din PDL despre decizia de a mă alătura PNL

Postat la 06 martie 2013 11 afişări

Deputatul Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al deputaţilor PDL, a declarat, miercuri, că despre trecerea sa la PNL nu a discutat nici cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, nici cu alţi colegi din PDL.

Stănişoară: Nu am discutat cu Blaga sau cu alţi colegi din PDL despre decizia de a mă alătura PNL

 Stănişoară a fost întrebat dacă şi-a anunţat foştii colegi de partid sau pe liderul PDLVasile Blaga despre decizia sa de a trece la PNL.

"Nu am avut nicio discuţie cu domnul Vasile Blaga, am considerat că este bine ca toată lumea să afle în acelaşi moment despre hotărârea mea. (...) Sunt un om care nu priveşte înapoi cu mânie, aşa că ceea ce este important este ce se va întâmpla de astăzi înainte".

Stănişoară a fost întrebat, de asemenea, dacă nu ar fi fost normal ca după atâţia ani petrecuţi în PDL să-şi anunţe colegii înainte de a face publică decizia sa.

"Eu cred că abordările personale, cred că la fel de important ar fi fost să anunţ pe ultimul membru din ultima comună. Am ales această cale pentru că eu respect la fel de mult pe ultimul membru din ultima comună din România ca şi pe ceilalţi care au stat lângă mine la un moment dat într-o poziţie sau alta", a replicat deputatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pdl,
colegi,
discutare,
pnl,
refuz,
vasile blaga
/actualitate/stanisoara-nu-am-discutat-cu-blaga-sau-cu-alti-colegi-din-pdl-despre-decizia-de-a-ma-alatura-pnl-10644795
10644795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.