Stănescu: Voiculescu se comportă parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 martie 2021 48 afişări

USR-PLUS se comportă ca şi cum ar fi în opoziţie, iar Vlad Voiculescu de „parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor”, spune secretarul general al PSD, Paul Stănescu: „Practic, prim-ministrul nu conduce”.

Stănescu: Voiculescu se comportă parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor

„Toată lumea vede că la ora asta trăim într-un haos generalizat. De ce se întâmplă lucrul ăsta? Unu - sunt trei guverne într-un guvern. Vorbim de guvernul Ludovic Orban- Cîţu, vorbim de guvernul Cioloş-Barna şi vorbim de Kelemen Hunor-Tanczos Barna. Deci la ora asta nu se guvernează mai mult că unul dintre aceste guvernează de parcă ar fi în opoziţie. Mă uit aici la partea USR PLUS. Ei parcă ar fi în opoziţie la ora asta”, spune la Antena 3 secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Social-democratul s-a referit la situaţia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Am fost în guvern. Dacă eram prim-ministru, în secunda doi Voiculescu nu mai era ministru. Nu poţi ca ministru să-ţi delegi toate sarcinile. În momentul în care depui un jurământ pentru ţară, trebuie să accepţi şi glonţul dacă e cazul. Ori el se comportă parcă ar fi în opoziţie, parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor. Cam aşa face Voiculescu: Din păcate, Barna ne-a spus că prim-ministrul nu poate să-l demită pe Voiculescu, pentru că e o discuţie în coaliţie. Practic, prim-ministrul nu conduce

Secretarul general al social-democraţilor a comentat şi presupusul conflict dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu, afirmând că este normal înaintea congresului liberalului.

„Sigur că sunt multe nemulţumiri faţă de prim-ministru. Orban face un joc inteligent - arată cu degetul. Atunci, ei fiind în campanie electorală pentru funcţia de preşedinte PNL, USR PLUS fiind în campanie electorală, e imposibil să funcţioneze această coaliţie şi acest guvern”, conchide Paul Stănescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stănescu,
psd,
voiculescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.