Stadionul National va fi finalizat in acest an

Postat la 18 februarie 2010 38 afişări

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca valoarea investitiilor pentru lucrarile de finalizare a Stadionului National este de aproximativ 440 milioane de lei, acesta urmand sa fie terminat la sfarsitul anului 2010.

"Eu cred ca se poate finaliza si mai repede de sfarsitul anului, insa vom vedea cum evolueaza lucrurile", a spus primarul Capitalei, la conferinta de presa in care municipalitatea a prezentat Stadionul National ca principal obiectiv al investitiilor.

Oprescu a amintit ca, in cursul acestui an, urmeaza sa fie finalizate gradenele, stalpii de sustinere ai acoperisului, compartimentele si instalatiile interioare, retelele exterioare aferente utilitatilor, precum si acoperisul retractabil pentru care actele au fost semnate anul trecut.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stadionul-national-va-fi-finalizat-in-acest-an-5553532
5553532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.