Spitalele care au fost sau vor fi preluate de administratiile locale au datorii de 170 mil.euro

Postat la 13 iulie 2010 6 afişări

Spitalele care au fost deja sau vor fi preluate de administratiile locale au datorii de 170 de milioane de euro, care vor fi achitate de Ministerul Sanatatii, in urma unei rectificari bugetare care va avea loc, cel mai probabil, in august, a spus, marti, la Galati, ministrul Sanatatii, Cseke Attila.

Potrivit ministrului Sanatatii, datoriile sunt calculate pana la 31 martie 2010, iar in unele cazuri este vorba despre creante neachitate inca din 2005, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cseke Attila a declarat ca judetul Galati este al douazecelea judet in care s-a aplicat descentralizarea spitalelor si ca, pana luni, la nivel national, au fost descentralizate 293 de unitati sanitare, respectiv 76% din spitalele propuse spre transfer.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
spitale,
datorii,
primarii,
Cseke Attila
/actualitate/spitalele-care-au-fost-sau-vor-fi-preluate-de-administratiile-locale-au-datorii-de-170-mil-euro-6549709
6549709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.