Sphera Franchise Group anunţă deschiderea unei noi locaţii KFC. În ce localitate va funcţiona noua unitate

Autor: Andra Stroe Postat la 21 octombrie 2020 132 afişări

Sphera Franchise Group anunţă deschiderea unei noi locaţii KFC. În ce localitate va funcţiona noua unitate

Sphera Franchise Group a deschis un nou restaurant KFC de tip food court în Braşov, în cadrul  AFI Palace. „Locaţiile deja existente în judeţul Braşov au performat bine de-a lungul timpului, astfel că inaugurarea noului restaurant reprezintă un demers firesc în întâmpinarea cererii consumatorilor”, spun reprezentanţii companiei.

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, unitatea a fost dotată cu kiosk-uri şi sistemul fusion care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii. În prezent, clienţii pot să comande în regim take away, dar au şi posibilitatea de a servi masa în zona special amenajată din cadrul centrului comercial, până la noi directive din partea autorităţilor.  

De asemenea, compania a dezvoltat în localitate şi zona de delivery, prin parteneriate cu platformele online de livrare.

Noua unitate va funcţiona cu o echipă de 30 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
restaurant,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.