Specialiştii primesc tot mai mulţi pacienţi cu dureri cronice. Cauza ar putea fi telefoanele mobile

Postat la 11 mai 2022 35 afişări

Specialiştii primesc tot mai mulţi pacienţi cu dureri cronice. Cauza ar putea fi telefoanele mobile

Atunci când trimitem mesaje cu prietenii sau navigăm pe internet de pe telefoane, ne folosim adesea muşchii şi articulaţiile în moduri care le solicită.

Privitul în jos la telefon, precum şi ţinerea acestuia în mână cu încheieturile flexate în timp ce derulăm sau scriem la tastatură, solicită articulaţiilor şi muşchilor noştri să facă altceva decât ceea ce le dictează evoluţia lor.

Specialiştii primesc din ce în ce mai mulţi pacienţi cu disconfort la nivelul articulaţiilor mâinilor, gâtului, umerilor.

Specialiştii primesc din ce în ce mai mulţi pacienţi cu disconfort la nivelul articulaţiilor mâinilor, gâtului, umerilor şi a părţii superioare a spatelui şi susţin că este posibil ca telefoanele mobile să fie un factor determinant, scrie The New York Times.

Atunci când trimitem mesaje cu prietenii sau navigăm pe internet de pe telefoane, ne folosim adesea muşchii şi articulaţiile în moduri care le solicită, a spus Schwartz, un fizioterapeut din New York şi purtător de cuvânt al Asociaţiei Americane de Terapie Fizică.

Privitul în jos la telefon, precum şi ţinerea acestuia în mână cu încheieturile flexate în timp ce derulăm sau scriem la tastatură, solicită articulaţiilor şi muşchilor noştri să facă altceva decât ceea ce le dictează evoluţia lor: să stea în aceeaşi postură pentru o perioadă lungă de timp, să ţină o greutate mare şi să se mişte în mod repetat într-o gamă scurtă de mişcări.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pacienti,
primire,
specialisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.