Sorin Mişcoci: Eram convins că Hayssam va fi adus, preşedintele a promis. Să vedem ce are de spus

Postat la 19 iulie 2013 70 afişări

Sorin Mişcoci, unul dintre jurnaliştii răpiţi în Irak în 2005, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că era convins că Omar Hayssam va fi adus în ţară, "pentru că preşedintele a promis", precizând că aşteaptă să vadă ce are de spus sirianul despre răpire şi despre cine l-a ajutat să plece din România.

Sorin Mişcoci: Eram convins că Hayssam va fi adus, preşedintele a promis. Să vedem ce are de spus

 "Eram convins că o să se întâmple, nu ştiam când, pentru că preşedintele a promis că îl aduce în ţară. Eu am încredere în instituţiile statului, inclusiv în Servicii, ştiam că o să facă tot ce le stă în putinţă ca să îl aducă", a declarat Sorin Mişcoci, care în prezent este cameraman oficial al şefului statului.

El a menţionat că aşteaptă să vadă "ce are de spus Omar Hayssam".

"Aştept să vedem ce ne spune, de la răpirea noastră la plecarea lui din ţară, poate ne motivează acţiunile lui. «De ce ne-ai răpit, până la urmă? Cine te-a ajutat, până la urmă, să pleci?»", a spus Mişcoci.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-miscoci-eram-convins-ca-hayssam-va-fi-adus-presedintele-a-promis-sa-vedem-ce-are-de-spus-11132374
11132374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.